Senast uppdaterad: 12. juli 2017

En miljövänlig vardag är något många svenskar eftersträvar i sitt liv- både att leva hälsosamt och samtidigt värna om vår natur. Att göra klimatsmarta val är enklare än vad man tror. Nu är även sommaren här och vi ska äntligen få njuta av värmen. Gröna ängar, blå himmel och sand mellan tårna. Allt som har med sommaren att göra är härligt, tycker vi på GreenMatch.

För att göra sommaren ännu mer fantastisk kan du bidra till en bättre miljö. Du ska få följa klimatsmarta Saras tips en vanlig sommardag i Sverige och vilka val du kan göra för att leva mer miljövänligt. Du kan göra större investeringar för en grönare livstil så som att installera exempelvis solpaneler på ditt hus, men det är även de vardagliga, små valen i ditt liv som är viktiga. Små val som faktiskt kan göra stor skillnad för vårt klimat och planet. Du sparar inte bara pengar och lever hälsosammare, du visar hur du aktivt värnar om framtida generationer. 

Vill du använda infografen på din egen hemsida?

Vi delar gärna med oss förutsatt att du länkar tillbaka till denna sajt. Det kan du enklast göra genom att kopiera html-koden nedan. 
 

<div style="clear:both"><a href="https://www.greenmatch.se/blogg/2017/06/klimatsmarta-val-i-vardagen"><img src="https://greenmatch.se/media/1999234/24h-med-miljovanlig-livsstil.png?width=100%" width="770" title="24h med 12 gröna klockslag" alt="24h med 12 gröna klockslag" border="0" /></a></div>