Klimatsmarta val i vardagen
Omnämnda i:
ByggahusSvdExpressen
Senast uppdaterad: 7 november 2023

24h med 12 Gröna Klockslag

Enkla tips för en mer klimatsmart vardag under sommarperioden

En miljövänlig vardag är något många svenskar eftersträvar i sitt liv- både att leva hälsosamt och samtidigt värna om vår natur. Att göra klimatsmarta val är enklare än vad man tror. Nu är även sommaren här och vi ska äntligen få njuta av värmen. Gröna ängar, blå himmel och sand mellan tårna. Allt som har med sommaren att göra är härligt, tycker vi på GreenMatch.

För att göra sommaren ännu mer fantastisk kan du bidra till en bättre miljö. Du ska få följa klimatsmarta Saras tips en vanlig sommardag i Sverige och vilka val du kan göra för att leva mer miljövänligt. Du kan göra större investeringar för en grönare livsstil så som att installera exempelvis solpaneler på ditt hus, men det är även de vardagliga, små valen i ditt liv som är viktiga. Små val som faktiskt kan göra stor skillnad för vårt klimat och planet. Du sparar inte bara pengar och lever hälsosammare, du visar hur du aktivt värnar om framtida generationer. 

Saras-klimatsmarta-vardag

If you would like to use this infographic on your website, use the embed code below:

Så här enkelt är det:
1
Beställ offerter
Fyll i formuläret med dina produktkrav och behov.
2
Matchning
Vi matchar din förfrågan med relevanta leverantörer.
3
Offerterna skickas till dig
Du mottar upp till 4 offerter, anpassade efter dina krav.
Bli vår partner

Vi strävar efter att koppla samman våra kunder med rätt produkt och leverantör. Vill ni bli en del av GreenMatch?

Bli vår partner