Skribenter
Omnämnda i:
ByggahusSvdExpressen
Senast uppdaterad: 19 januari 2024

Meet the team behind Greenmatch.se

Timmy Biedron

Jag har jobbat med att skriva innehåll för Greenmatch sedan Januari 2018. Som skribent för Greenmatch har jag samlat på mig så mycket information om förnybara energikällor som möjligt. Vi strävar efter att skapa det bästa underlaget där ute för att underlätta våra läsares beslutsfattande.

Daniel Gahnertz

Daniel Gahnertz har arbetat som frilansjournalist och fotograf i nästan två decennier. Han har skrivit för en lång rad tidningar i Norden och har ett starkt intresse för miljö, hållbarhet och förnybara energikällor. För GreenMatch.se skriver han om värmepumpar och solpaneler och hur viktig den gröna omställningen i samhället är.

Före detta medarbetare hos Greenmatch.se

Sara Hemming
Sara Hemming, Skribent

Sara Hemming är skribent på Greenmatch.se. Hon har ett stort intresse för miljö, hållbarhet och grön energi. Efter flera kundbesök och gjorda energibesparingskalkyler känner hon väl till resan mot grön energi. Innehåll som skrivits av Sara i samarbete med kollegor har blivit omnämnt på bland annat Expressen och SVD.

Mattias Hallén
Mattias Hallén, Skribent

Mattias har jobbat som skribent för GreenMatch i 2 år. Under dessa år har fokus legat på allt som rör solenergi, värmeteknik, miljö och hållbarhet. Tack vare Mattias har GreenMatch bland annat blivit omnämnd av Klimatsmart.se och den ideella organisationen White Monday.

Experter som bidragit till GreenMatch

Joshua M. Pearce, Ph.D.
Joshua M. Pearce, Ph.D., Richard Witte Professor i materialvetenskap och teknik

Joshua Pearce är Richard Witte Professor i materialvetenskap och teknik och en professor i både Department of Materials Science & Engineering och Department of Electrical & Computer Engineering vid Michigan Technological University där han driver Open sustainability Technology Research Group. Han är gästprofessor för Photovoltaics and Nanoengineering vid Aalto University såväl som gästprofessor vid Équipe de Recherche sur les Processus Innovatifs (ERPI), Université de Lorraine, Frankrike. Hans forskning fokuserar på utvecklingen av open source hållbar teknologi, och sträcker sig över områden inom electronic device physics och materialteknik för solceller, tillämpad hållbarhet och energipolitik.