Om oss på GreenMatch
Omnämnda i:
ByggahusSvdExpressen
Senast uppdaterad: 11 januari 2023

Om oss

GreenMatch tilbud

Hej! Du har landat på GreenMatch.se.

Vi hjälper svenska hushåll att få offerter på gröna energilösningar som solceller, värmepumpar och laddboxar. Sedan vi startade GreenMatch 2014 har vi hjälpt över 50 000 svenska hushåll med offerter.

Snabbt och enkelt sätt att få offerter på värmepumpar och solceller

Genom att fylla i vårt formulär, som bara tar en minut, är du redan igång med att få kontakt av installatörer som vill hjälpa dig bli grönare och spara pengar.

3 anledningar till varför GreenMatch är ett populärt val

1. Du sparar tid

När du fyller i vårt formulär, kontaktar vi dig på några minuter för få i gång processen för att matcha dig med de bästa installatörerna utifrån dina behov.

2. Du sparar pengar

Genom att ta emot och jämföra flera offerter på värmepumpar eller solceller försäkrar du dig om att du får den lösning som passar dig bäst till det bästa priset.

3. Du sparar på miljön

När du förbättrar ditt hus med grön teknik kan du förminska din elförbrukning och utsläpp av växthusgaser!

Du behöver offerter på gröna energilösningar
Du fyller i vårt formulär om du ska värmepumpar, solceller, laddboxar, eller kanske, alla lösningar på samma gång!

Vår kundtjänst tar emot din förfrågan
Vi kan behöva kontakta dig för kompletterande detaljer, innan vi matchar dig med de bästa installatörerna utifrån dina behov.

Upp till 4 installatörer kontaktar dig för att tillsammans med dig ta fram offerter
Du kan i lugn och ro jämföra offerterna och du är redan ett steg närmar dina gröna energilösning!

Möt vårt team

Vi vet att det kan vara svårt att hitta den den rätta energilösningen till ditt hem.

Därför har vi ett team av dedikerade medarbetare, som står redo att hjälpa dig måndag: 09:00 – 18:00, tisdag-torsdag: 09:00 – 17:00 och fredag: 09:00 – 16:00.

Press

Behöver du ett utlåtande - har du energirelaterade frågor eller behöver du data? Du är alltid välkommen att kontakta oss.

Vi har tidigare omnämnts i bland annat: Byggahus.se, SVD & Expressen.
Bli en GreenMatch-partner och väx er verksamhet
Gå med i vårt nätverk av kvalitativa leverantörer och installatörer

Vi är stolta över att koppla samman våra kunder med rätt produkt och leverantör. Delar ni vår passion för att förse kunder med den bästa möjliga kundupplevelsen? Då ska ni ansöka om att bli en GreenMatch partner – helt gratis. När ni godkänts och båda parter kommit överens om villkoren, börjar ni ta emot potentiella kunder redan första månaden. Väx ert företag med kunder från er närhet.

 

Vår historia

GreenMatch ägs numera av Leads.io, vi startade 2014 i Köpenhamn med drivet att skapa en transparent marknad för hushåll som vill hitta gröna energilösningar. Vi har hjälpt hushåll med offerter på värmepumpar och solceller i 8 år nu.

Under 2019, 2020 blev 2021 blev vi bakom GreenMatch i Danmark kårade som Børsen Gazelle, vilket ges till danska företag med snabb tillväxt.

Utöver GreenMatch.se har finns GreenMatch även i Danmark, Storbritannien och Norge.

Service och vanliga frågor

Har du några frågor är du välkommen till att kontakta oss. Du kan antingen ringa vår kundsupport på 010 - 888 67 11 eller skicka ett email till [email protected]