Om oss på GreenMatch
A 100% A
Textstorlek
Senast uppdaterad: 03 juni 2022

Om oss

GreenMatch tilbud

Hej! Du har landat på GreenMatch.se.

Vi hjälper svenska hushåll att få offerter på gröna energilösningar som solceller, värmepumpar och laddboxar. Sedan vi startade GreenMatch 2014 har vi hjälpt över 50 000 svenska hushåll med offerter.

Snabbt och enkelt sätt att få offerter på värmepumpar och solceller

Genom att fylla i vårt formulär, som bara tar en minut, är du redan igång med att få kontakt av installatörer som vill hjälpa dig bli grönare och spara pengar.

3 anledningar till varför GreenMatch är ett populärt val

1. Du sparar tid

När du fyller i vårt formulär, kontaktar vi dig på några minuter för få i gång processen för att matcha dig med de bästa installatörerna utifrån dina behov.

2. Du sparar pengar

Genom att ta emot och jämföra flera offerter på värmepumpar eller solceller försäkrar du dig om att du får den lösning som passar dig bäst till det bästa priset.

3. Du sparar på miljön

När du förbättrar ditt hus med grön teknik kan du förminska din elförbrukning och utsläpp av växthusgaser!

Du behöver offerter på gröna energilösningar
Du fyller i vårt formulär om du ska värmepumpar, solceller, laddboxar, eller kanske, alla lösningar på samma gång!

Vår kundtjänst tar emot din förfrågan
Vi kan behöva kontakta dig för kompletterande detaljer, innan vi matchar dig med de bästa installatörerna utifrån dina behov.

Upp till 4 installatörer kontaktar dig för att tillsammans med dig ta fram offerter
Du kan i lugn och ro jämföra offerterna och du är redan ett steg närmar dina gröna energilösning!

Möt vårt team

Vi vet att det kan vara svårt att hitta den den rätta energilösningen till ditt hem.

Därför har vi ett team av dedikerade medarbetare, som står redo att hjälpa dig måndag: 09:00 – 18:00, tisdag-torsdag: 09:00 – 17:00 och fredag: 09:00 – 16:00.

Press

Behöver du ett utlåtande - har du energirelaterade frågor eller behöver du data? Du är alltid välkommen att kontakta oss.

Vi har tidigare omnämnts i bland annat: Byggahus.se, SVD & Expressen.
Bli en GreenMatch-partner och väx er verksamhet
Gå med i vårt nätverk av kvalitativa leverantörer och installatörer
Vi är stolta över att koppla samman våra kunder med rätt produkt och leverantör. Delar ni vår passion för att förse kunder med den bästa möjliga kundupplevelsen? Då ska ni ansöka om att bli en GreenMatch partner - helt gratis. När ni godkänts och båda parter kommit överens om villkoren, börjar ni ta emot potentiella kunder redan första månaden. Väx ert företag med kunder från er närhet.
Bli vår nästa partner

 

Vår historia

GreenMatch ägs numera av Leads.io, vi startade 2014 i Köpenhamn med drivet att skapa en transparent marknad för hushåll som vill hitta gröna energilösningar. Vi har hjälpt hushåll med offerter på värmepumpar och solceller i 8 år nu.

Under 2019, 2020 blev 2021 blev vi bakom GreenMatch i Danmark kårade som Børsen Gazelle, vilket ges till danska företag med snabb tillväxt.

Utöver GreenMatch.se har finns GreenMatch även i Danmark, Storbritannien och Norge.

Service och vanliga frågor

Har du några frågor är du välkommen till att kontakta oss. Du kan antingen ringa vår kundsupport på 010 - 884 81 79 eller skicka ett email till info@greenmatch.se. 

Hur kan GreenMatch hjälpa mig?

GreenMatch är en onlinetjänst där du kan få offerter på värmepumpar, solceller och laddboxar. När du skickar in din förfrågan ser vår kundsupport över den med detsamma. Vid helg kan det ta några extra dagar.

Beroende på vad din förfrågan handlar om kan vi behöva ringa dig för några kompletterande frågor. Vi matchar dig sen med upp till 4 relevanta installatörer i ditt område. Dessa installatörer kontaktar dig sedan för att komma fram till en lösning som passar dina behov.

Är GreenMatch gratis att använda?

Ja! Att beställa offerter genom GreenMatch är helt gratis och utan förpliktelser. Som användare betalar du ingenting för att komma i kontakt med installatörerna, men installatörerna betalar för att få kontakt med dig som intresserad.

Vi på GreenMatch hjälper dig som konsument komma i kontakt med rätt installatör. Och på så sätt kan installatörerna fokusera på deras kärnverksamhet, att installera gröna energilösningar.

Hur tjänar GreenMatch pengar?

Det är för dig som användare alltid helt gratis att beställa offerter genom GreenMatch.

Vi på GreenMatch tjänar pengar genom att installatörerna betalar för att kunna komma i kontakt med dig som vill installera gröna energilösningar. På så vis kan de fokusera på vad de gör bäst, installera solceller, värmepumpar & laddboxar,

Hur snabbt får jag mina offerter?

Vi startar processen att matcha dig med installatörer så fort som möjligt. I vissa fall kan vi inte gå vidare i processen utan att bekräfta några saker med dig. Vi ber dig därför att hålla ögonen öppna för ett samtal från oss.

När vi väl matchat dig med rätt installatörer, är det dags för dem att sätta upp ett konsultationsmöte med dig för att tillsammans lägga fram en offert utifrån dina behov. Det är därför många faktorer som kan påverka hur lång tid det tar att du får dina offerter - och svårt att ge dig en exakt tidslinje. Krävs det hembesök innan offerten tar det ju ytterligare tid.

Hur behandlar GreenMatch min information?

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personlig data i samband med att vi skickar ut din förfrågning till våra samarbetspartners i vår Cookie- och sekretesspolicy

Får jag använda bilderna på GreenMatch?

GreenMatch äger rättigheterna till alla bilder och grafiker skapade av GreenMatch. Det är tillåtet att använda, dela och kopiera dem, utan modifiering, för både kommersiellt och icke-kommersiellt bruk, förutsatt att det ges korrekt referens i form av en klickbar länk till artikeln du tagit bilden ifrån (d.v.s. inte en länk till själva bilden).

Bilderna och grafikerna får inte säljas eller omfördelas i någon form. Detta inkluderar, men är inte begränsat till; digitala kopior, stock-foton eller som utskrivet material. Du behöver ingen tillåtelse för att använda dig av bilder från GreenMatch, så länge du följer bild-policyn ovan. Du är dock alltid välkommen att kontakta oss på redaktionen@greenmatch.se om du vill använda våra bilder i en publikation.

Vem skriver innehållet på GreenMatch?

Vi på GreenMatch strävar efter att sammanställa och presentera korrekt information på alla våra sidor. Vi har ett innehållsteam som jobbar med att bygga brett innehåll som kan hjälpa dig i ditt beslutsfattande. Du kan läsa mer om vårt innehållsteam här.

Vi försöker alltid försäkra oss om att allt vi publicerar är korrekt. Priser och teknologi förändras dock konstant, vilket innebär att det kan finnas inkorrekt eller utdaterad information på några av våra sidor. Samt är vi bara människor och vi reserverar oss därför för eventuella fel på GreenMatch.

OBS! GreenMatch tar inget ansvar för felaktigheter som kan finnas i vårt innehåll, eftersom priser och teknologi förändras konstant.

Om du stöter på sådana fall skulle vi uppskatta om du kontaktade oss och informerade oss om detta så att vi så snabbt som möjligt kan rätta till det. Ge gärna din feedback på innehållet till vårt innehållsteam per mail på redaktionen@greenmatch.se.