7 gröna europeiska huvudstäder
Omnämnda i:
Byggahus
Svd
Expressen
Senast uppdaterad: 1 mars 2021

7 gröna europeiska huvudstäder

…till weekendresan i höst!

Är det kanske redan dags att planera höstens bravader? Även om det just nu råder värmebölja över större delarna i Europa kan det vara bra redan nu planera den där tänkta weekendresan till hösten. Det är då svalare och skönare att strosa runt i städerna och kolla på alla sevärdheter, samtidigt som du kan fly undan allt regn och rusk som infinner sig i Sverige.

Vi på GreenMatch anser att en hållbar framtid är viktig att eftersträva. Därför tycker vi också att det ska spegla valet av resor till hösten. I infografiken nedan listar vi 7 närliggande huvudstäder som på ett eller annat sätt arbetar aktivt med att reducera miljöfarliga utsläpp. Vi rekommenderar er till att besöka dessa städer då flertalet av de vackraste attraktionerna i Europa finns just här.

Infografik om de 7 grönaste städerna i Europa

Många är mycket medvetna om att resa på ett hållbart sätt i dag och med dessa resmål är detta möjligt. Städerna ligger nära till hands, samtidigt som ni kommer till en stad som aktivt arbetar med att förbättra miljöutsläppen.

Dessa 7 städer är inspirerande på många sätt, många av de har fått priser för sina arbete med miljön, andra arbetar för fullt för att bli koldioxidneutrala inom en snar framtid.

Det finns även många intressanta platser i städerna att besöka. Varför inte gå på en av världens längsta gågator, Strøget i Köpenhamn? Eller varför inte resa bakåt i tiden genom att uppleva delar av Berlinmuren, eller riksdagshuset Reichstag?

Det finns otroligt mycket att göra i dessa huvudstäder och genom att åka hit stöttar ni deras arbete om en bättre och mer hållbar framtid. Våra grannländer är väl värda ett besök, precis som vår egna fina, gröna huvudstad.

Så här enkelt är det:
1
Beställ offerter
Fyll i formuläret med dina produktkrav och behov.
2
Matchning
Vi matchar din förfrågan med relevanta leverantörer.
3
Offerterna skickas till dig
Du mottar upp till fyra offerter, anpassade efter dina krav.
Bli vår partner
Bli vår partner Vi strävar efter att koppla samman våra kunder med rätt produkt och leverantör. Vill ni bli en del av GreenMatch?