Solceller - Jämför pris och offerter från installatörer nära dig
Begär dina gratis offerter
Beställ offerter
1/2
Omnämnda i:
Byggahus
Svd
Expressen
Senast uppdaterad: 11 januari 2023

Vill du köpa Solceller? Så kan du jämföra priser

Det har på senare år blivit mycket populärt med solceller i Sverige, användandet har ökat explosionsartat under de senaste 7-8 åren och tack vare forskningen har vi på senare år även sett stora prissänkningar. Därför kan det vara en mycket bra idé att överväga att installera solceller till just ditt hushåll. 

Det bör dock nämnas att det, trots prissänkningen, fortfarande är en stor och långsiktig investering att installera solceller. Därför rekommenderas det att ta in offerter för att jämföra priser. På GreenMatch kan vi hjälpa dig med detta, och det finns flera fördelar med att använda vår tjänst:

  • Du får upp till 4 offerter från leverantörer i ditt närområde.
  • Det är helt kostnadsfritt och inga förpliktelser medföljer.
  • Du slipper leta upp alla leverantörer – vi gör det åt dig.
  • Genom att vi kontaktar upp till 4 leverantörer konkurrerar de om dig som kund, vilket gör att du kan få ett konkurrenskraftigt pris.

Fyll i formuläret ovan så kontaktar vi dig inom kort! Beställ upp till fyra offerter från ledande leverantörer på solceller – helt utan förpliktelser. Genom att du beställer offerter hos oss kan du få ett skräddarsytt erbjudande för dina behov. Genom att du sätter leverantörerna i konkurrens med varandra får du även ett pressat pris.

Eller fortsätt läs om solceller:

Genom GreenMatchs tjänst kommer du alltid i kontakt med installatörer som kan utföra en totalentreprenad. Fyll i formuläret högst upp på sidan för att enkelt ta in offerter från flertalet leverantörer – helt kostnadsfritt.

Klicka här för att få offerter

Du kan spara upp till 50%