GreenMatch under COVID-19
Omnämnda i:
Byggahus
Svd
Expressen
A 100% A
Textstorlek
Senast uppdaterad: 17 mars 2021

GreenMatch under COVID-19

Corona-pandemin har slagit hårt världen över, och förändrat hur många företag driver sin verksamhet. Lyckligtvis har GreenMatch kunnat fortsätta sitt arbete som vanligt, och tillåta våra kunder att ta sig igenom hela processen på ett säkert sätt.

Du kan fortfarande få, och jämföra, skräddarsydda offerter från flera leverantörer. Våra leverantörer ser till att nödvändiga försiktighetsåtgärder tas under både inspektions- och installationsprocessen.

Hur hjälper GreenMatch dig?

choosing a product

Informationen som finns på vår hemsida kan hjälpa dig hitta den rätta hållbara lösningen för dig och ditt hem.

filling form

Du kan sedan fylla i formuläret för den önskade lösningen. Vår kundtjänst arbetar normalt under Corona-pandemin, och kontaktar dig via telefon eller e-post för att matcha dig med lämpliga installatörer.

home inspection

Installatörerna kan behöva göra en inspektion för att förstå dina behov. Inspektionen ser olika ut för olika leverantörer, och kan ske online, på plats eller över telefon/videosamtal för att undvika kontakt.

compare quotes

Installatörerna ger sina offerter, och du kan i lugn och ro jämföra och välja bästa lösningen för dig.

installation process

Installationsprocessen kommer att ske med nödvändiga försiktighetsåtgärder på plats, då allas säkerhet är högsta prioritet.

green home

Du kan nu njuta av ett grönare, mer hållbart hem.

Information från våra leverantörer och installatörer

Här har vi samlat några riktlinjer angående vår tjänst samt hur våra partners kontaktar dig och hjälper dig igenom processen. Har du några ytterligare frågor är du välkommen att kontakta oss på info@greenmatch.se

Vad för säkerhetsåtgärder håller ni er till under installationsprocessen?

Våra installatörer och leverantörer respekterar social distansering, och använder de riktlinjer som finns. Som är att använda sunt förnuft vid installation och kontakt med kunder, och stanna hemma vid minsta symptom av sjukdom. Vid solceller sker installationen nästan bara utomhus, och det blir då lättare att undvika kontakt.

Blir det ett hembesök?

I vissa fall är inspektion nödvändiga för att förstå dina behov. Alla leverantörer behöver inte göra en inspektion på plats, men skulle det vara nödvändigt med ett hembesök görs det på ett säkert sätt.

Tips har på hur du kan förbereda dig inför hembesök

För solceller bör man sätta en mötesplats utomhus. Det är inte alltid möjligt för värmepumpar. Det är då viktigt att hålla avstånd, helst i ett annat rum under installationen, och att hålla arbetsområdet rent för att minska smittorisken.

Investerar du i ett grönare hem denna sommar? GreenMatch finns här för att hjälpa dig hitta det bästa alternativet för just dig. Vi fortsätter oavbrutet att bistå med information och erbjuda våra tjänster till dig som konsument under denna period.

GM Solar Panels

Få offerter på

GM Vertikal Jordvarme

Få offerter på

GM Air Source

Få offerter på