För ett grönare Sverige - ett hus i taget
Omnämnda i:
Byggahus
Svd
Expressen
A 100% A
Textstorlek
Senast uppdaterad: 26 oktober 2021

GreenMatch affiliateprogram: Tjäna pengar på din hemsida

Vårt mål är att så många som möjligt ska kunna få glädje ut av GreenMatch. Det inkluderar både våra kunder och samarbetspartners. Just därför erbjuder vi våra samarbetspartners möjligheten att tjäna pengar genom att förmedla potentiella kunder till oss.  

Äger du en hemsida eller någon annan typ av plattform, vars besökare kan vara intresserade av solceller? Som GreenMatch affiliatepartner får du betalt för att förmedla användare som kan vara potentiella kunder hos oss. 

Vill du bli del av GreenMatch affiliateprogram? Skicka ett mail till Besir Redzepi, br@greenmatch.se, med information om din hemsida eller plattform så tar vi det vidare. Skriv gärna "Affiliatesamarbete" i ämnesraden för snabbare hantering.

Earn Money

Tjäna pengar på din hemsidetrafik

Tracking

Enkel och snabb uppsättning

Contact Person

Fast kontaktperson

Dynamic Collaboration

Dynamiskt och transparent samarbete

Tjäna pengar på din hemsidetrafik

Affiliate InfoSom affiliatepartner får du en fast kommission för de leads som blir kunder hos oss. Vi samarbetar med installatörer i hela Sverige, så var än ett lead befinner sig i Sverige kan vi hitta en lokal installatör till dem. 

5 anledningar till varför du borde bli GreenMatch affiliatepartner:

  •  Gratis registrering. Det kostar inget att bli affiliatepartner hos oss.
  •  Fast kommission som gagnar kvalitet framom kvantitet.
  •  Vi bistår med marknadsföringsmaterial. Banners, tracking länkar m.m. görs av oss.
  •  Daglig, veckovis eller månatlig rapportering.
  •  Vi samarbetar med installatörer i hela Sverige.

Produkter vi arbetar med:

GM Solar Panels

Solceller

Nyt ProduktKan du förmedla användare för andra produkter? GreenMatch arbetar med flera olika gröna energilösningar. Kontakta vår Affiliate Manager så hittar vi en lösning tillsammans!

Varför upplever våra affiliatepartners stor framgång med GreenMatch-kampanjen? Jag tror, att vår dynamiska tillgång och transparens i samarbetet skapar värde för alla parter. Vill du tjäna pengar på dina plattformar? Kontakta oss nu.
Rasmus Hultquist, Affiliate Manager
Rasmus Hultquist
Affiliate Manager
Rasmus Hultquist

Affiliate SamarbejdeVill du starta upp ett samarbete? Skicka ett mail till Besir Redzepi med ämnesraden "Affiliatesamarbete" och berätta om den hemsida/kanal du kan erbjuda att förmedla trafik från.